Elsősorban azért, mert Önnek az elképzelései, igényei ismertetésén, illetve a szerződés megkötésén kívül semmi más dolga nincs! Ön nem fog idegeskedni, nem fogja az építkezést stresszben tölteni, nem teszi ki családját kellemetlenségeknek.

Egy szolgáltatókkal, hatóságokkal történő levelezés, ügyintézés néha éveknek tűnik számunkra: végeláthatatlan igazolás-beszerzési folyamatok tömkelege, cégről cégre, irodáról irodára küldözgetés, sok-sok óra várakozás. Ezek a kellemetlenségek halmozottan fordulnak elő akkor, ha nem vagyunk tisztában az ügyintézés menetével, kihez, hova, mikor, milyen papírokkal, igazolásokkal, tervekkel menjünk, milyen illetékek befizetése szükséges.

Ezzel szemben egy generálkivitelező cég mindennapjai egész évben az építőiparban zajlanak, így tisztában vannak valamennyi törvényi előírással, szabályozással, az engedélyeztetések folyamatával. Napi szintű információval rendelkeznek a minőségbiztonsági előírások tartalmával, azok változásával. A felmerülő ügyintézések terhét leveszik az Ön válláról, ezáltal sok-sok időt, bosszúságot és kiadást spórolhat meg önmagának, mivel sok esetben telefon-, útiköltség- és postaköltséggel jár az ügyintézés, nem beszélve arról az elvesztegetett időről, amit addig munkában vagy családjával hasznosan eltölthet.

A költségek és idő tekintetében szintén csak előnyére válik, ha a generálkivitelező cégre bízza az alapanyagok beszerzését.  Az építkezéshez, felújításhoz szükséges anyagokat lényegesebb olcsóbban tudja beszerezni, mivel egyrészt nagy tételben vásárolja meg azokat, másrészt több alapanyag-kereskedéssel foglalkozó céggel partneri kapcsolatot ápol, ezáltal különféle kedvezmények igénybevételére jogosult. Ezáltal Önnek sem időt, sem energiát, sem súlyos forintokat nem kell abba beleölnie, hogy megkeresse a lakóhelyéhez közel eső alapanyag-értékesítéssel foglalkozó cégeket, utánajárjon valamennyi alapanyag beszerzési árának, gondoskodjon azok legolcsóbb beszerzéséről és szállításáról. A CS-M Ép Kft. munkájából adódóan kiváló anyagismerettel rendelkezik, ezáltal a megrendelők igényeinek, illetve a beruházás költségeinek maximális figyelembevétele mellett a legjobb minőségű alapanyagok beszerzését tudja biztosítani az Ön számára.

A legfontosabb szempont azonban, ami a generálkivitelező cégek megbízása mellett szól, a felelősség és garancia kérdése! Ha több kisebb vállalkozást, szakembert bíz meg a munkafolyamatok elvégzésével, sajnos általánosnak mondható az „egymásra kenés” jelenségének előfordulása: mindig az előző szakember rontotta el a munkát, ezért ő már nem tud tökéletes minőséget biztosítani, illetve garanciát vállalni munkájára!

Egy generálkivitelező cégnél ez nem fordulhat elő! Valamennyi munkafolyamat minőségi és biztonságtechnikailag tökéletes kivitelezése csak és kizárólag a megbízott cég felelőssége, és a kötelező garanciális javítás is őt terheli. Továbbá építésvezető felügyel valamennyi munkafolyamatot, ezáltal egy esetleges hiba keletkezése esetén az azonnal javításra kerül.

Végül fontos megemlítenünk a határidők és a kivitelezés végösszegének kérdését is. A CS-M Ép Kft. nagy figyelmet szentel a határidők maximális betartására, hiszen mind a megrendelők, mind cégünk érdeke azt diktálja, hogy a szerződésben foglalt határidőre és végösszegben a munka elkészüljön. A költségek és a határidők megállapítását szakember végzi, ezáltal nem fordulhat elő áremelés, sem pedig késedelmes befejezés! Számunkra rendkívül fontos az ügyfelek teljes megelégedettsége, bizalma, ezáltal a cég hírnevének öregbítése, amit minőségi, gyors, precíz munkavégzésünkkel, kiválóan képzett, gyakorlott, alkoholmentes kollégáink szakszerű munkájával, a cégvezetőnk figyelmes, határozott, szakmai hozzáállásával, korrekt, megfizethető árainkkal értünk és érünk el. Ebbe a képbe nem fér bele sem a késedelmes befejezési határidő, sem a szerződéskor kialkudott végösszeg emelése, emiatt bátran vállalunk kötbérfizetést is! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran szavazzon bizalmat cégünknek! Referenciáinkról, árainkról oldalunkon tájékozódhat. Kérjen kötelezettség- és díjmentes árajánlatot tőlünk!