Generálkivitelezés

Szolgáltatások
azonnali hívásLevelet írok

Az első otthont építők megriadnak a temérdek tennivalótól, a ‘generálkivitelező’ pedig szitokszó lett az elmúlt évek alatt. Holott generálkivitelezők korábban is léteztek, csak főkivitelezőként hivatkoztunk rájuk, akinek a feladata a teljes körű kivitelezés a megbízó ötleteire alapozva. Ezt csinálja egy megbízható generálkivitelező cég is.

Mit csinál egy generálkivitelező?

Egy generálkivitelező feladata összetett:

  • felméri az építtető igényeit,
  • javaslatokat fogalmaz meg a tökéletesség igényeinek megfelelve,
  • felállít egy megvalósítási menetrendet,
  • elkészítteti a teljes házdokumentációt, szükséges ajánlatokkal,
  • segít az anyagok és a beépülő eszközök megismerésében,
  • koordinálja a kivitelezői csapatot és a megvalósítást,
  • saját műszaki ellenőrrel feltárja az esetleges javítani valókat,
  • lezárja a megvalósult folyamatokat, a terepről levonul,
  • segít a ház gördülékeny átadásában.

Mit jelent a teljes kivitelezés?

A szakértő cég minden – építkezéssel járó – stresszt, utánajárást, egyeztetést levesz a megbízó válláról, hiszen neki nem az első házat kell felépítenie, hanem több éves tapasztalattal segítheti az otthonra vágyót. Pontosan tudja, melyik szakaszban, mi várható és milyen átfutási időkkel számoljon. A manapság egyre növekvő alapanyagárakat pontosan ismerve és a gyártási időket figyelembe véve dolgozik és meghagyja a száradásra-kötésre szükséges időket.

Milyen munkarész tartozik a generálkivitelezéshez?

A komplex kivitelezői státusz magában foglal számos külön szakmai koordinációt is, hiszen minden kőműves-, burkolói munka (szigetelés, járólapozás, gipszkartonozás), festés-mázolás, épületgépészet, víz-villany-gázszerelés, valamint az ácsmunka és a tetőfedés is a része. A dokumentációk és azoknak betartása, pontos ismerete és az összes szakember tájékoztatása az adott munkaszakaszról, szintén a generálkivitelező feladata.

Mi a különbség a kivitelező és a generálkivitelező között?

Amíg egy fővállalkozó (megbízott kivitelező, projektkoordinátor) kezelhet részfolyamatokat, egységeket, tehát vállalja a tetőszerkezetet-tetőfedést vagy alapoz, esetleg felfalaz vagy villanyt épít ki a házban. Addig egy generálkivitelező felelősséggel tartozik az általa – minden elemében – elkészített épületért, hogy az megfeleljen a szerződésben foglaltaknak, hiszen ő egy fűtéskész vagy egy kulcsrakész, beköltözhető otthont ad át eredményeképpen minden dokumentációval együtt.

Hol vagyunk elérhetőek?

A preferált szolgáltatási területünk a Dél-Alföldi régió, ahol a magánszemélyek mellett kiemelten foglalkozunk önkormányzatok és közületek teljes felújításával, kivitelezésével Csongrád-Csanád-, Békés-, Bács-Kiskun- és Jász-Nagykun-Szolnok megye agglomerációjában egyaránt.

A kivitelezővel való konzultációk után általában a jókedv kevesebbnek és a munka többnek érződik. De! A CS-M ÉP Kft. generálkivitelezői csapata leveszi a terhet az Ön válláról.

Szolgáltatások

Az alapoktól a teljes körű kivitelezésig

Generál- kivitelezés

Átvállaljuk az építés lebonyolításával járó terheket az alap első lépéseitől a kéménysapka felhelyezéséig. Önnek nem fog fájni a feje a határidők miatt, mi figyelünk rájuk!

MÉRNÖKI FELADATOK

A teljes mérnöki munka során pontos és megbízható munkát végzünk. Tervezés, műszaki ellenőrzés és kivitelezés után kulcsrakész otthonába már csupán be kell költöznie.

KIVITELEZÉSI MUNKÁLATOK

Minden munkafolyamatot úgy végzünk, mintha magunknak építenénk, így az Ön otthona szakértő kezekben épül szépülhet, mielőtt birtokba venné a család.