SZAKÉRTŐ Kivitelezés az Ön elképzelései szerint

Szolgáltatások
azonnali hívásLevelet írok

Tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön számára, hogy a megálmodott otthon biztos kezek alatt legyen kivitelezve. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy építkezés teljes folyamatát ki manageli, ki vállal felelősséget az aktuális információk valódiságáért. Cégünk évtizedes szakértelemmel vállal garanciát arra, hogy a határidők teljes betartása mellett, profizmussal építi fel az Ön megálmodott otthonát.

Kivitelezési munkálatok

A kivitelezést számtalan olyan folyamat előzi meg, ami elengedhetetlenek az építkezés normál menetrendjéhez.
Cégünk fő profilja a felújítások, újépítésű házak teljeskörű kivitelezése (földmunka, betonozás, falazás, tetőszerkezet, víz-villany-gázszerelés és tereprendezés). Alapfilozófiánkat – miszerint a jól szervezett munkafolyamatok a hatékony munkavégzés titka – minden házunknál használjuk, hiszen elengedhetetlen a jól működő rendszer az építőipari tevékenységekben.

Mit csinál nálunk a felelős műszaki vezető?

Saját műszaki vezetőnk már a kezdetektől ismerős ismeretlenként a megbízó mellett áll, tájékoztatja Önöket az építkezés aktuális állásáról. Információk, kérdések záporát állja és biztos tudással vezeti a tervező általi konstrukció megvalósulását annak minden részletével.

Meddig fogjuk az Ön kezét az építkezés során?

Az első kötelezettségmentes konzultációtól kezdve az átvételi-átadási eljárásban és az engedélyeztetés során is a megbízó mellett állunk, a felelős műszaki ellenőrünk feladata a hozzá tartozó nyilatkozatok megtétele és az alvállalkozói, fővállalkozói teljesítések igazolása is, mely tartalmazza a:

  • a teljesített kivitelezési munkák meghatározását,
  • a teljesítési igazolások alapján összesített összeget,
  • az esetleges eltérések, módosulások indoklását, alátámasztását.

Hol vagyunk elérhetőek?

A preferált szolgáltatási területünk a Dél-Alföldi régió, ahol a magánszemélyek mellett kiemelten foglalkozunk önkormányzatok és közületek teljes felújításával, kivitelezésével Csongrád-Csanád-, Békés-, Bács-Kiskun- és Jász-Nagykun-Szolnok megye agglomerációjában egyaránt.

Ha készen áll a kompromisszumok nélküli álomotthon megvalósításához, foglaljon időpontot egy ingyenes konzultációra és mutassa be elképzeléseit, hogy segíthessük a megvalósulás útján.

Szolgáltatások

Az alapoktól a teljes körű kivitelezésig

Generál- kivitelezés

Átvállaljuk az építés lebonyolításával járó terheket az alap első lépéseitől a kéménysapka felhelyezéséig. Önnek nem fog fájni a feje a határidők miatt, mi figyelünk rájuk!

MÉRNÖKI FELADATOK

A teljes mérnöki munka során pontos és megbízható munkát végzünk. Tervezés, műszaki ellenőrzés és kivitelezés után kulcsrakész otthonába már csupán be kell költöznie.

KIVITELEZÉSI MUNKÁLATOK

Minden munkafolyamatot úgy végzünk, mintha magunknak építenénk, így az Ön otthona szakértő kezekben épül szépülhet, mielőtt birtokba venné a család.