Mérnöki munka az aprólékosság jegyében

Szolgáltatások
azonnali hívásLevelet írok


Generálkivitelező cégként a teljes mérnöki munka a legizgalmasabb kihívás. A teljes kivitelezés során pontos és megbízható munkát végzünk. Tervezés, műszaki ellenőrzés és kivitelezés után kulcsrakész otthonába már csupán be kell költöznie. Tizenöt év tapasztalata segíti összeszokott csapatunkat és tervezői munkánkat, melynek hívószavai: gazdaságosság és esztétika.

Mi történik egy tervezés során?

Az építészeti terv elkészülése egy komplex egyeztetői kör után kezdődhet el, ami során:

  • pontos térfelosztást és költségkalkulációt adunk,
  • gépészeti és energetikai tervet készítünk,
  • villamos tervet és statikai tervet készítünk,
  • igény szerint kerttervvel és belső látványtervekkel bővíthetjük az eddigieket.

Miért terveztessen a CS-M ÉP Kft-val?

Családi cégként tudjuk mit jelent egy komoly építkezés managelése, a munkában és a család életében való megfelelés. Így segítünk, hogy könnyebb legyen ez az időszak. A megbízók olyan házépítésről álmodnak, ami mellett fenntartható és stresszmentes életet tudnak élni, a generálkivitelező szitokszó pedig feledésbe merülhet. Velünk biztosan!

mérnöki munka felsőfokon

Ha felújításról vagy átalakításról van szó érdemes bevonni tervező szakembert, egy építkezés során pedig elengedhetetlen. A beszállítói hálózat, a csapat, a helyszín és a folyamatok ismerete mind erősítik a tervezőt egy jól összeállított, profi tervdokumentáció elkészítésében. Egy profi tervező ügyel a ház tartószerkezeti elemeitől az folyamatosan növekedő alapanyagokig mindenre. Javaslatokkal előre mozdíthatja az elképzeléseket legyen szó bármilyen kezdőtőkéről. 

Hol vagyunk elérhetőek?

A preferált szolgáltatási területünk a Dél-Alföldi régió, ahol a magánszemélyek mellett kiemelten foglalkozunk önkormányzatok és közületek teljes felújításával, kivitelezésével Csongrád-Csanád-, Békés-, Bács-Kiskun- és Jász-Nagykun-Szolnok megye agglomerációjában egyaránt.

Támogatásokat, pályázati forrásokat igénybe véve szinte gyerekjáték lesz a közös munka. További információkért keressen elérhetőségeinken vagy hagyjon üzenetet számunkra.

Szolgáltatások

Az alapoktól a teljes körű kivitelezésig

Generál- kivitelezés

Átvállaljuk az építés lebonyolításával járó terheket az alap első lépéseitől a kéménysapka felhelyezéséig. Önnek nem fog fájni a feje a határidők miatt, mi figyelünk rájuk!

MÉRNÖKI FELADATOK

A teljes mérnöki munka során pontos és megbízható munkát végzünk. Tervezés, műszaki ellenőrzés és kivitelezés után kulcsrakész otthonába már csupán be kell költöznie.

KIVITELEZÉSI MUNKÁLATOK

Minden munkafolyamatot úgy végzünk, mintha magunknak építenénk, így az Ön otthona szakértő kezekben épül szépülhet, mielőtt birtokba venné a család.